Etusivu » SEP ry » Jäsenyys

Jäsenyys

Jäseneksi voi liittyä Suomessa laillistettu eläinlääkäri tai Suomessa kandidaattivaiheen saavuttanut eläinlääketieteen opiskelija.

SEP r.y:n jäsenet ovat yhdistyksen kautta myös jäseniä FECAVA:ssa
(Federation of European Companion Animal Veterinary Associations) ja
WSAVA:ssa (World Small Animal Veterinary Association) kansainvälisissä järjestöissä saaden mm. osallistumisoikeuden jäsenhintaan edellämainittujen järjestämiin sekä moniin muihin kansainvälisiin kongresseihin.

Lisäksi pieneläinjaoston jäsenet saavat FECAVAn jäsenlehden noin neljä
kertaa vuodessa (HUOM, lehti ilmestyy nykyään vain sähköisessä muodossa).
SEP ry:llä on edustaja FECAVAssa ja WSAVAssa. Edustajiemme kautta on mahdollista saada mielipiteensä kuuluville. FECAVA-edustajamme on
ELL Beate Schugk. WSAVA-edustajamme on ELT Minna Rinkinen.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 50 € / kalenterivuosi.

Uusi jäsen saa liittymisen yhteydessä automaattisesti kuluvan vuoden jäsenmaksulaskun sähköpostitse. Muutoin jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenistölle sähköpostitse kerran vuodessa aina tammikuun alkupuolella.

Mikäli jäsenmaksulasku ei jostain syystä ole tullut perille, voit suorittaa jäsenmaksun tästä löytyvin tiedoin:

Maksun saaja: Suomen Eläinlääkäripraktikot ry
Tilinumero (IBAN): FI94 5730 9020 0177 91
(TSOP)
BIC-koodi: OKOYFIHH
Summa: 50,00 € (ei sis. ALV)
Viitenumero: Käytä jäsenkohtaista jäsenmaksun viitenumeroasi, jonka löydät Jäsensivujen Omat tiedot osion lopusta kohdasta Jäsenmaksun viitenumero

Huom! Maksaessa tulee aina käyttää jäsenkohtaista viitenumeroa, jotta jäsenmaksusuoritus välittyy jäsenrekisteriin.

Milloin jäsenyys astuu voimaan?

Jäsenyys astuu voimaan, kun saat paluusähköpostina vahvistuksen ilmoittautumisen perilletulosta ja olet suorittanut jäsenmaksun.