SEP:n kevään koulutuspäivät 17. – 18.4.2021

SEP:n kevään koulutuspäivät järjestetään 17-18.4.2021 Oulussa, Sokos hotel Edenissä.

Pieneläinjaosto/Small Animal Section:

Pieneläinjaostolla aiheena on käytännönläheinen kardiologia, huippuluennoitsijana

  • Anna Tidholm, PhD, Associate Professor (docent), Diplomate ECVIM (cardiology)

Hevosjaosto/Equine Section:

Hevosjaoston aihe varmistuu pian. 

Ohjelma:

Ilmoittautumishinnat:

HUOM: hinnat sisältävät lauantain illallisen (alkoholijuomat maksetaan erikseen)

Early bird - varhainen ilmoittautuminen x.x.2021 saakka

  • jäsenet 395€
  • opiskelijajäsenet 220€
  • Earlybird-ilmoittautumiseen ei kuulu peruutusoikeutta, mutta osallistujan vaihtaminen peruutusehtojen mukaisesti on mahdollista

Normaalihintainen ilmoittautuminen x.x. – x.x.2021

  • jäsenet 495€
  • opiskelijajäsenet 220€

Myöhäinen ilmoittautuminen x.x – x.x.2021

  • jäsenet 650€
  • Ei erillistä opiskelijahintaa

 

Muu info:

Jäsenyys ja lasku:

Koulutuspäiville ilmoittautuminen ja vuosikokoukseen osallistuminen ovat avoinna SEP ry:n jäsenille ja edellyttävät, että 2021 jäsenmaksu on maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin.

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja kuitti maksusta tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ei tule perille, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä.

Edullisempaa, ns. Early Bird -ilmoittautumishintaa ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Osallistujapaikan voi kuitenkin luovuttaa edelleen toiselle SEP ry:n jäsenelle.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä normaalihintaisten ilmoittautumisten peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %.

Mikäli osallistuminen perutaan korkeintaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat normaalihintaisten ja myöhäisten ilmoittautumisten osalta lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joista veloitetaan vain ko. osallistujapaikkaan välittömästi liittyvät kulut (esim. kokouspaketti ruokailuineen).

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu vuodelle 2021 voidaan maksaa verkkosivujen jäsenosion kautta 2.1. alkaen ja sen eräpäivä on 31.1.2021.

 

Majoitusvaihtoehtoja:

Sokos hoteliin Ouluun on varattu majoituskiintiö SEP-jäsenille, joille voimassa alla olevat hinnat:

Ajankohta 17. – 18.4.2021

Huonetyyppi: Scandinavian Standard Room
Määrä: 50 kpl Standard- huonetta / vrk

Hinta:

111 € / yhden hengen huone / vrk
136 € / kahden hengen huone / vrk
161 € / kahden hengen huone yhdellä lisävuoteella / vrk
186 € / kahden hengen huone kahdella lisävuoteella / vrk

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Varaukset netissä www.sokoshotels.fi koodilla BSUO200320 tai Hotellin myyntipalvelusta koodilla SUOMEN ELAINLAAKARIPRAKTIKOT Puh. 020 1234 603 Sähköposti: myynti.eden@sokoshotels.fi

Muut ehdot:

Kiintiön huonehinnat ovat nettohintoja, ei vapaapaikkoja, S-card edut ovat voimassa. Varauskäytäntö Huoneet ovat varattavissa varauskoodia käyttäen, niin kauan kuin kiintiössä huoneita riittää. Varaamattomat huoneet vapautuvat automaattisesti 20.2.2020.