Tervetuloa saamaan uusia eväitä työssä jaksamiseen! 

SEP järjestää Långvikissa Kirkkonummella perjantaina 23.9.2016 Marco Bjurströmin vetämän seminaarin klo 8-16 

Aloitamme aamupalalla 8-9. Luentoja 9-16 välillä. Hintaan sisältyvät aamupalan lisäksi lounas ja iltapäiväkahvit. Tilaisuus on avoinna myös ei-jäsenille (korkeampi maksu). Jäsenillä on kuitenkin etusija, jos tulijoita on enemmän kuin paikkoja. Luentosalin maksimiosallistujamäärä on 60.

Ilmoittautuminen: katja.kyrolainen@sep.fi. Osallistumismaksu tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä ja liittää kuitti sähköpostin liitetiedostoon.

Tulevaisuudessa varmaa on se, että me kaikki joudumme kohtaamaan muutoksia. Mielellämme sanoisimme, että olemme oman elämämme herroja ja rouvia, mutta elämällä on tapana panna polulle muutamia risuja ja tukkeja poikittain. Kun kohtaamme esteen, oman asenteemme tai muutosvastarinnan, vain itse voimme päättää, mitä sille teemme. Positiivinen ote työntekoon ja elämiseen syntyy kokonaisuuden ymmärtämisestä; ihmisen mieli, keho ja sosiaalinen verkosto ovat yhtä voimakkaita vaikuttajia muutokseen vastaamisessa. Päivän lähtökohtana on oikeanlaisen asenteen "etsiminen"; hyvä henki oman ryhmän kesken näkyy myös ulospäin. Jokainen on myös itse vastuussa työilmapiiristä, ideoinnista, palvelun laadusta ja asiakastyytyväisyydestä – joka päivä. Luvassa on tärkeää asiaa, mutta mukavalla ja rennolla tavalla.  

Lasku

Maksun saaja: Suomen Eläinlääkäripraktikot ry (ry rek.tunnus 88.995).

Tilinumero FI9457309020017791 BIC-koodi OKOYFIHH

Laskun aihe: Långvik seminaari 23.9.2016

Summa: Jäsen 150 €, ei-jäsen 200 € ei sis. alv (SEP ei alv-velvollinen)

Viitenumero 1232

Eräpäivä 7.9.2016