Kevään 2019 koulutuspäivät ja vuosikokous

SEP ry:n kevään koulutuspäivät ja vuosikokous 16-.17.3.2019, Grand Marina, Helsinki

Pieneläinjaosto/Small Animal Section:

Hammassairaudet

luennoitsijat:

 • Dr Ana Nemec, DAVDC, DEVDC
 • DR Margherita Gracis, DAVDC, DEVDC

Hevosjaosto/Equine Section:

Ruuansulatuskanavan sairaudet

luennoitsijat:

 • Ben Sykes BSc, BVMS, MS, DACVIM, DECEIM, MBA
 • Jonna Jokisalo ELL, Hevossairauksien erikoisell, DACVIM, DACVECC
 • Ritva Kaikkonen ELL, Hevossairauksien erikoisell
 • Heidi Tapio ELL, Hevossairauksien erikoisell, DECVS
 • Kati Niinistö ELL, Hevossairauksien erikoisell, DECEIM
 • Katja Hautala ELL, Tarttuvien Eläintautien erikoisell

Ilmoittautumislinkki sivun alaosassa!

Ohjelma:

Ilmoittautumishinnat:

Early bird - varhainen ilmoittautuminen 10.2.2019 saakka

 • jäsenet 375€, illallinen (valinnainen) 70€
 • opiskelijajäsenet 200€, illallinen (valinnainen) 50€
 • Earlybird-ilmoittautumiseen ei kuulu peruutusoikeutta, mutta osallistujan vaihtaminen peruutusehtojen mukaisesti on mahdollista

Normaalihintainen ilmoittautuminen 11.2. – 24.2.2019

 • jäsenet 485€, illallinen (valinnainen) 70€
 • opiskelijajäsenet 200€, illallinen (valinnainen) 50€

Myöhäinen ilmoittautuminen 25.2.2019 –> (osallistujapaikka järjestetään mahdollisuuksien mukaan)

 • ota yhteyttä sähköpostitse jasenasiat@sep.fi
 • jäsenet 600€, illallinen (valinnainen) 70€
 • Ei erillistä opiskelijahintaa

Muu info:

Jäsenyys ja lasku:

Koulutuspäiville ilmoittautuminen ja vuosikokoukseen osallistuminen ovat avoinna SEP ry:n jäsenille ja edellyttävät, että 2019 jäsenmaksu on maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin.

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja kuitti maksusta tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ei tule perille, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

SEP ry ei laskuta suoraan osallistujan työnantajaa, vaan lasku on jäsenen tiedoilla; tästä poikkeuksena vähintään 5 henkilön yhteisilmoittautumiset 2.2.2019 mennessä, ks. tarkempi info alla.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

Yhteislasku työnantajalle:

Yritykset voivat pyydettäessä saada työntekijöidensä ilmoittautumismaksuista yhteislaskun jos maksavat 5 tai useammin työntekijänsä early bird -ilmoittautumisen kerralla. Myös työnantajan ilmoittamien osallistujien tulee olla SEP ry:n jäseniä. Yritys ilmoittaa maksamansa osallistujat sähköpostitse jasenasiat@sep.fi viimeistään 2.2.2019 ja samassa sähköpostissa tulee olla myös laskutustiedot. Laskutuslisä on 5 euroa/osallistuja. Osallistujat, joiden työnantaja maksaa heidät yhteislaskulla, EIVÄT ilmoittaudu itse, mutta heille lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä.

Edullisempaa, ns. Early Bird -ilmoittautumishintaa ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Osallistujapaikan voi kuitenkin luovuttaa edelleen toiselle SEP ry:n jäsenelle.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä normaalihintaisten ilmoittautumisten peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %.

Mikäli osallistuminen perutaan korkeintaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat normaalihintaisten ja myöhäisten ilmoittautumisten osalta lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joista veloitetaan vain ko. osallistujapaikkaan välittömästi liittyvät kulut (esim. kokouspaketti ruokailuineen).

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu vuodelle 2019 voidaan maksaa verkkosivujen jäsenosion kautta 2.1. alkaen ja sen eräpäivä on 31.1.2019.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä