Koulutus

SEP ry toimii pääasiassa järjestämällä jäsenilleen korkeatasoisia koulutustilaisuuksia, joista merkittävin on keväisin yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä pidettävä kolmipäiväinen jatkokoulutustilaisuus. Syksyisin ja talvisin järjestetään pienempimuotoista koulutusta praktiikan erikoisaloilta. Luennoitsijoina ovat alojensa suomalaiset ja kansainväliset huiput.

Jäsenyys ja maksu

Koulutuspäiville ilmoittautuminen on avoinna SEP ry:n jäsenille ja edellyttää, että kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin ennen ilmoittautumista.

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja kuitti maksusta tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ei tule perille, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Mikäli jäsenen osallistumismaksun maksaa jokin yritys/yhteisö, esim. eläinlääkäriasema/kunta, voi jäsen itse laskuttaa yritystä/yhteisöä ja yhdessä maksajan kanssa itse laatia tarvittavan liitteen ym. ilmoittautumisvahvistukseen, esimerkiksi:

Maksaja: Klinikka X
Maksun aihe: Kurssi Z
Ohessa liitteenä ilmoittautumisvahvistus ja lasku.
(Tulosta mukaan ilmoittautumis-/maksunvahvistus).

Kurssilla saa itselleen kurssitodistuksen, jonka voi tarvittaessa jälkikäteen lisätä laskuun työnantajan niin vaatiessa. SEP ry ei laskuta suoraan jäsenten työnantajia.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Ilmoittautumismaksusta SEP ry:lle vastaa tällöinkin alkuperäisen ilmoittautumisen tehnyt jäsen. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä.

Edullisempaa, ns. Early Bird -ilmoittautumishintaa ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Osallistujapaikan voi kuitenkin luovuttaa edelleen toiselle SEP ry:n jäsenelle.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä normaalihintaisten ilmoittautumisten peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %.

Mikäli osallistuminen perutaan korkeintaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat normaalihintaisten ja myöhäisten ilmoittautumisten osalta lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joista veloitetaan vain ko. osallistujapaikkaan välittömästi liittyvät kulut (esim. kokouspaketti ruokailuineen).

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu vuodelle 2023 voidaan maksaa verkkosivujen jäsenosion kautta 1.1. alkaen ja sen eräpäivä on 31.1.2023.