Myötätuntouupumus – mikä se on ja miten pärjään sen kanssa?

Uusi koulutus eläinlääkäreille

Tervetuloa Heurekaan, Vantaalle, 18.5.2019 klo 9-15 kuuntelemaan Frank Schnideriä aiheesta.

Lisäksi kollegamme Outi Laakkonen ja Agata Makowieca kertovat meille lyhytterapiasta ja työnohjauksesta klo 15-16. 
Outin opinnot ovat jo loppusuoralla, Agata on opiskellut jo jonkun aikaa ja jatkokouluttautuu erityisesti työnohjauksessa.

Koulutuksen tavoite on antaa lisätietoja myötätuntouupumuksen syntyprosessista, tarjota välineitä myötätuntostressin hallintaan ja uupumuksen ennaltaehkäisyyn sekä vastata kysymykseen, miten voit löytää lisää voimanlähteitä työssäjaksamiseen ja työyhteisön hyvinvointiin.

Lisätietoja päivän sisällöstä löytyy www.schnider.fi/koulutus.php?id=myotatuntouupumus

Koulutuksen voimakkaasti subventoitu hinta on 25€, mutta ilmoittautuminen on sitova ja peruutusmaksu on 50€.

Päivään sisältyy useat kahvitauot.

Jäsenyys ja lasku

Koulutuspäiville ilmoittautuminen on avoinna SEP ry:n jäsenille ja edellyttää, että 2019 jäsenmaksu on maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin ennen ilmoittautumista.

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja kuitti maksusta tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ei tule perille, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Ilmoittautumismaksusta SEP ry:lle vastaa tällöinkin alkuperäisen ilmoittautumisen tehnyt jäsen. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu vuodelle 2019 voidaan maksaa verkkosivujen jäsenosion kautta 2.1. alkaen ja sen eräpäivä on 31.1.2019.

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä