Ei tassumpaa! Päivitystä praktikoille furunkuloosista kynsivaivoihin

Tervetuloa SEP ry: n pieneläinjaoston syksyisille koulutuspäiville 27-28.10.2018 Gustavelundissa, Tuusulassa

Luennoimassa:

Kirsti Schildt (KS)

Riitta Seppänen (RS)

Merja Rantala (MR)

Katarina Varjonen (KV)

 

Ilmoittautumislinkki sivun alaosassa!

 

Ohjelma

 

Ilmoittautumishinnat:

Early bird - varhainen ilmoittautuminen 31.8.2018 saakka

  • jäsenet 220€
  • opiskelijajäsenet 150€
  • Ei peruutusoikeutta, ks. peruutusehdot alla
  • Jäsenyys tulee olla voimassa/jäsenhakemus on jätetty vähintään 7 vrk  ja jäsenmaksu maksettu vähintään 5 vrk ennen ilmoittautumisen määräaikaa, joilloin sähköinen ilmoittautuminen onnistuu määräajan puitteissa, maksun kirjauduttua. Jäsenmaksusähköposti on lähetetty jäsenille jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen 1.1.2018, eräpäivä oli 31.1.2018.

Normaalihintainen ilmoittautuminen 1.9. – 8.10.2018

  • jäsenet 350€
  • opiskelijajäsenet 150€

Myöhäinen ilmoittautuminen 9.10.2018 –> (osallistujapaikka järjestetään mahdollisuuksien mukaan)

  • ota yhteyttä sähköpostitse jasenasiat@sep.fi
  • jäsenet 480€
  • Ei erillistä opiskelijahintaa

Muu info:

Jäsenyys ja lasku:

Koulutus on avoin jäsenille. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti jäsentunnuksilla sep.fi-sivuston kautta. Sähköinen ilmouttautuminen onnistuu vain jos jäsenmaksu on ilmoittautumishetkellä maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin (huomioi muutaman arkipäivän viive maksun ja kirjauksen välillä).

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja lasku tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ja lasku eivät tule perille, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä jasenasiat@sep.fi.

Yhteislasku työnantajalle:

Yritykset voivat pyydettäessä saada työntekijöidensä ilmoittautumismaksuista yhteislaskun jos maksavat 5 tai useammin työntekijänsä early bird -ilmoittautumisen kerralla, edellyttäen että ilmoittavat ETUKÄTEEN 31.08.MENNESSÄ laskutustietojen lisäksi maksamiensa osallistujien nimet ja maksavatko tarvittaessa myös jäsenmaksun (50e) mikäli se ei ole kunnossa. Laskutuslisä on 5 euroa/osallistuja. Yritys ilmoittaa maksamansa osallistujat sähköpostitse jasenasiat@sep.fi viimeistään 31.08.2018.  Osallistujat, joiden työnantaja maksaa heidät yhteislaskulla, EIVÄT ilmoittaudu itse. Yhteislasku toimitetaan maksajalle sähköpostitse viimeistään 08.09. ja maksun eräpäivä on 15.09.2018.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan.

Edullisempaa, ns. Early Bird -ilmoittautumishintaa ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Osallistujapaikan voi kuitenkin luovuttaa edelleen toiselle SEP ry:n jäsenelle. Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä normaalihintaisten ilmoittautumisten peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %. 

Mikäli osallistuminen perutaan korkeintaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat normaalihintaisten ja myöhäisten ilmoittautumisten osalta lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joista veloitetaan vain ko. osallistujapaikkaan välittömästi liittyvät kulut (esim. kokouspaketti ruokailuineen).

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Lasku 2018 jäsenmaksusta on lähetetty sähköpostitse 1.1.2018 jäsenrekisteriin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.

 

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä