Työhyvinvointi ja työssäjaksaminen 9.11.2019

Tervetuloa SEP Ry:n järjestämään hyvinvointipäivään 9.11, Helsingin Salmisaaren Biitsi- areenalle

Päivän tarkoitus on oppia hyödyntämään omat voimavaransa hyvässä seurassa. Voit tulla yksin, kaksin tai koko vastaanoton tiimin kanssa.

Koulutukseen on siis mahdollista tulla itsenäisesti, mutta eläinlääkäri voi myös koota itselleen tärkeän tiimin mukaansa, ja tulette eläinlääkärit, hoitajat, klinikkamanagerit tai kirjanpitäjät yhdessä kouluttautumaan työhyvinvoinnissa lisää.

SEPin jäsen oleva eläinlääkäri voi ilmoittaa itsensä, ja keräämänsä tiimi koulutukseen.

 

OHJELMA (alustava)

Lauantai 9.11.2019

08.30 – 09.00 Saapuminen Biitsi.fi Areenalle, vaatteiden vaihto kabineteissa ja aamiainen
09.00 – 11.00 Andas / Eeva Jaakonsaari: Mieli ja stressi haltuun
11.00 – 12.00 Lounas
12.00 – 14.00 Andas / Eeva Jaakonsaari: Itsemyötätunto ja resilienssi
14.00 – 14.30 Iltapäiväkahvit ja valmistautuminen aktiviteetteihin
14.30 – 16.00 Valinnan mukaan: Beach Volley / Beach Zumba / Ohjattu kiipeily / Omatoimiset hiekkapelit
16.00 – 17.00 Rentoutusvenyttely
17.00 – Tilaisuus päättyy (suihkumahdollisuus)

Biitsillä on 26 astetta lämmintä ja oikea pukeutuminen on erittäin tärkeää; shortsit, T-paita tai kesämekko. Mukaan myös pyyhe. Yleisissä tiloissa on kiva liikkua vaikka rantasandaaleilla.

Ilmoittautuminen alla

Ilmoittautumishinnat

Normaalihintainen ilmoittautuminen 5.11.2019 saakka

  • Koulutuksen hinta on vahvasti SEPin subventoima, ja vain 150 € per henkilö
  • ei erillistä opiskelijahintaa

Myöhäinen ilmoittautuminen 5.11.2019 jälkeen

  • Koulutuksen hinta on vahvasti SEPin subventoima, ja vain 150 € per henkilö.
  • ei erillistä opiskelijahintaa
  • Myöhäisiä paikkoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan, ota yhteyttä sähköpostitse: jasenasiat@sep.fi

 

Muu info

Jäsenyys ja lasku

Koulutuspäiville ilmoittautuminen on avoinna SEP ry:n jäsenille ja edellyttää, että 2019 jäsenmaksu on maksettu ja kirjattu jäsenrekisteriin ennen ilmoittautumista.

Sähköisen ilmoittautumisen ilmoittautumisvahvistus ja kuitti maksusta tulevat sähköpostiin automaattisesti pian ilmoittautumisen jälkeen (tarkista roskaposti, gmailin tarjoukset-kansio ym., mikäli eivät ole 10 minuutissa tulleet). Jos sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, tai ilmoittautumisvahvistus ei tule perille, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä: jasenasiat@sep.fi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Osallistumispaikka voidaan siirtää kuluitta toiselle SEP ry:n jäsenelle. Ilmoittautumismaksusta SEP ry:lle vastaa tällöinkin alkuperäisen ilmoittautumisen tehnyt jäsen. Osallistujan vaihtamisesta on ilmoitettava Suomen Eläinlääkäripraktikoille ennen koulutuksen alkamista. Erityisruokavalion edellyttämiä muutoksia tarjoiluissa ei viime hetken osallistujavaihdoissa aina pystytä varmistamaan. Kaksipäiväisiin koulutuksiin voi osallistua eri päivinä eri henkilö edellyttäen, että molemmat ovat SEP ry:n jäseniä.

Edullisempaa, ns. Early Bird -ilmoittautumishintaa ei palauteta, mikäli osallistuminen peruuntuu. Osallistujapaikan voi kuitenkin luovuttaa edelleen toiselle SEP ry:n jäsenelle.

Yli 30 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä normaalihintaisten ilmoittautumisten peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu 15-29 vrk ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta peritään 50 %.

Mikäli osallistuminen perutaan korkeintaan 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkamista, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat normaalihintaisten ja myöhäisten ilmoittautumisten osalta lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joista veloitetaan vain ko. osallistujapaikkaan välittömästi liittyvät kulut (esim. kokouspaketti ruokailuineen).

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu vuodelle 2019 voidaan maksaa verkkosivujen jäsenosion kautta 2.1. alkaen ja sen eräpäivä on 31.1.2019.

 

Ilmoittaudu koulutukseen tästä